salie

Je huis zuiveren met salie

Je huis zuiveren is soms nodig, want je huis is een ruimte waar geleefd wordt. Het is dus niet gek om te bedenken dat daar een energie komt te hangen waar wij mensen gevoelig voor zijn. Dit kan ook gebeuren wanneer je een huis betrekt waar mensen voor jou hebben gewoond. Deze energie hoeft lang niet altijd positief te zijn. De verhalen waaruit is gebleken dat het ging om een negatieve energie zijn talrijk en mensen hebben door de jaren heen maar wat hard gezocht naar manieren om die energie uit te bannen. Maar met de jaren kwam een meer praktisch leven en vergane kennis ging verloren toen mensen niet meer wisten hoe ze van dat nare gevoel af moesten komen.

Reiniging en je huis zuiveren met salie

Gelukkig zijn er nog altijd mensen die weten hoe zij een huis moeten reinigen en wat daarvoor nodig is. Het zal je misschien verrassen om te weten dat kruiden hier een grote rol bij spelen. Het is immers een manier waarop een energie uitgebannen kan worden. Een ruimte reinigen kan zeer effectief en gemakkelijk gebeuren, mits iemand weet wat ervoor nodig is om een ruimte goed te reinigen. Allereerst zal je natuurlijk moeten weten of het uberhaupt wel nodig zal zijn. Je kan dit bijvoorbeeld merken aan het feit of jij of je kind slecht slaapt. Het kan zijn dat je veel droomt of last hebt van nachtmerries. Ook kan een energie zich manifesteren door jou het gevoel te geven dat je niet alleen bent.

huis zuiveren met wierook

Je huis zuiveren door salie te branden

Wanneer je dit soort dingen herkent kan het helpen om witte salie te branden. Zo kun je een ruimte of je hele huis reinigen van negatieve sferen en invloeden. Gebruik in zo’n geval witte salie of een salie smudgestick. Je huis zuiveren met salie, dit is een zeer krachtig tuinkruid. Het helpt enorm om een ruimte op te ruimen en op te luchten. Het klaar de atmosfeer en zuivert de ruimte waarin je staat. Het is een kruid dat zeer populair is bij allerlei verschillende vormen van energie maar er zijn een aantal verschillende gebruiken waarop je dit kunt doen. Zo kun je bijvoorbeeld een zogeheten stok van salie branden.

Goede stok

Die stok is gemakkelijk verkrijgbaar bij verschillende kruidenwinkels en daar kunnen ze je adviseren in hoe je deze moet gebruiken. De salie stok brandt zeer langzaam en is gemakkelijk te gebruiken om een ruimte klaren en op te luchten. Het kan zeer vervelend zijn om last te hebben van vervelende energie en wanneer je een nieuwe woning betrekt wil je daar natuurlijk zo snel mogelijk vanaf zijn. Om je daar tegen te helpen kun je het beste witte salie gebruiken. Je kan ervoor kiezen om ermee door een ruimte te lopen, maar het kan vaak ook gewoon helpen door er wat van in een hoek van de ruimte te zetten.

huis zuiveren met salieOveral verkrijgbaar

Witte salie is in allerlei vormen verkrijgbaar, zo ook bijvoorbeeld als wierook . Wierook zelf maken kan ook, want wierook is niets meer dan samengeperste kruiden samen met Arabische gom zodat het goed bij elkaar blijft en blijft branden. Het is een goede manier om de lucht te klaren in een woning en de atmosfeer weer op te helderen. Uiteindelijk is dat toch wel het meest prettige, dat je na een lange tijd last te hebben gehad van een vervelende energie weer gewoon adem kunt halen in je eigen woning. Kom alles te weten over wierook op www.wierook.net.